Κυρ, 13 Νοε. 2022
20:30
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Τον Ιούνιο 2020 η Μαρίνα έστησε το ηχείο της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έπιασε την κιθάρα της και τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε μερικούς φίλους της που είχαν έρθει για να την ακούσουν. Ήταν οι μέρες μετά το τελευταίο μάθημα των πανελληνίων εξετάσεων της. Στα απογεύματα εκείνου του καλοκαιριού που ακολούθησαν, όλο και περισσότερος κόσμος μαζευόταν για να απολαύσει τη μουσική της, με όλο και περισσότερους περαστικούς να σταματούν για να την ακούσουν.  Το ραντεβού καθιερώθηκε.
 
Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρίνα ανακοίνωνε τα επόμενο live της κάτω από την Ακρόπολη και ο νεαρόκοσμος ανταποκρινόταν με όλο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Το καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Κι αν ποτέ μαραθεί», μια περιπλάνηση στις αγαπημένες της αθηναϊκές γωνιές, στις περιοχές που φιλοξένησαν τις ερωτικές της ιστορίες. Τα τραγούδια της αγκαλιάστηκαν γρήγορα και αυτό την οδήγησε σε πολυάριθμες σκηνές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, στις οποίες μέχρι και σήμερα φέρνει μαζί της την ατμόσφαιρα από τα πρώτα live της Διονυσίου Αρειοπαγήτου.
 
Το Μάιο του 2022 κυκλοφόρησε το «Γιασεμί» μαζί με το δεύτερο video clip της και έξι μήνες αργότερα το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας περήφανα τη συστήνει στο κοινό της δεύτερης της πατρίδας. Στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, αγκαλιά με τη κιθάρα της, θα μοιραστεί τις ιστορίες της με ρετρό αποχρώσεις και θα μας ωθήσει  να ονειρευτούμε.
 
Ταυτότητα του φεστιβάλ
Χορηγοί:
Χορηγός: Στέγη Ωνάση
Χορηγοί φιλοξενίας: Vino Cultura, The Classic Hotel
Υποστηρικτές: Travel House, Moiseos Digital Print House, Phi. Andreou Group, ColourPix Digital Printing Company
 
ΘΕΑΤΡΟ/ ΜΟΥΣΙΚΗ/ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ ΧΟΡΟΣ